Argon AV

Argon AV is een specialist in audiovisuele toepassingen en helpt bedrijven en event partners in het ontzorgen van hun noden op vlak van licht- en geluidservaringen op events. Zij doen dit met enorme passie en inzet en hebben daarbij zelf ook nood aan een partner die met hen meedenkt om hun eigen bedrijfsvoering te optimaliseren, zodat ze hun klanten nog beter kunnen dienen.

Probleemstelling

De sector van evenementen staat nooit stil. En dus staat Argon ook niet stil. Bij wijze van spreken zijn zij dag en nacht in de weer voor hun klanten, vanuit een enorme passie en goesting voor hun vak. Hun bedrijf zelf willen ze echter ook optimaal runnen. Eerlijkheidshalve kunnen ze daar wel wat advies en bijstand in gebruiken, ook op zaken waar ze zelf mogelijks geen rekening mee houden. Ze hebben immers het gevoel dat er wat optimalisaties mogelijk zijn, alleen weten ze niet exact waar en hoe. Exact een uitdaging waar we met TenX mee kunnen helpen.

Hoe helpen we?

We leerden Laurens kennen tijdens een netwerktraject voor ondernemers. De connectie was meteen gelegd, omdat de uitdagingen waar Laurens mee kampte één op één vragen zijn waar wij een antwoord op kennen. Het ging over financiële vraagstukken, sales en marketing en operationele optimalisatie. We stelden voor om deze uitdagingen in strategische meetings te ontrafelen en van daaruit om te zetten in een concreet en pragmatisch plan van aanpak. Ondertussen is de band enorm sterk geworden en hebben we Argon ook geïntroduceerd binnen ons netwerk, waardoor hun omzet nog vergroot is.

De impact op onze business is groter op 2 maand dan 2 jaar tijd."
Laurens Eetesonne
Founder, Argon AV

Jij bent onze ideale klant!

  • Run jij een onderneming met een 5 tot 25-tal trouwe medewerkers?
  • Heb je uitgesproken ambities om te groeien?
  • Weet je niet exact wat je moet doen om te groeien zoals je zelf wil?
  • Mis je de tijd en de resources om te groeien zoals je wil?
  • Voel je dat je onderneming niet klaar is om te groeien zoals je wil?
  • Wil je vooral bezig zijn met waar jij goed in bent en minder in het dagdagelijks managen van je bedrijf?
Stel je groeiproces niet uit! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. Wij kunnen je helpen!

MeetDistrict
Ottergemse Steenweg-Zuid 808 bus194
9000 Gent
hello@tenx.be

Alle rechten voorbehouden | Design by TenX | Built by pxlnrt.