Wij gaan samen jouw uitdagingen aan.

Bij TenX hebben we een zeer duidelijke visie: de kleinere KMO’s die willen groeien, laten groeien tot een krachtige mature onderneming, zodat ze 10x boven hun huidige niveau uit stijgen. Daarvoor stellen we onze eigen jarenlange expertise ten dienste alsook activeren we ons netwerk ten voordele van jouw bedrijf. Pas wanneer jij tevreden bent van je groei, zijn wij dat ook.

Joris Uytterhaegen

Naast zijn commercieel talent is Joris ook zeer sterk in het opmaken van business strategieën. Hiervoor kan hij tevens de marketing strategie opstellen ter ondersteuning. Dit alles ook met een oog op de financiële efficiëntie.

Stefan Van de Poel

Getogen als project/account & team manager, is Stefan dé persoon die jouw processen in de juiste banen gaat leiden, jouw team on track krijgt en ervoor gaat zorgen dat alles gebeurt zoals het dient te gebeuren.

Bart Van Hecke

Als expert UX architect en met een jarenlange expertise in de creatief-innovatieve sector weet Bart exact hoe jouw klantenervaring te optimaliseren en jouw strategie om te zetten in een tastbaar verhaal.

Ervaring telt.

Jouw bedrijf doen groeien volgens de drijfveer van je ambities en de sterkte van je team. We weten wat het is! We weten ook wat het is om deze uitdaging aan te gaan terwijl je onvoldoende tijd, kennis en/of resources hebt. Met ons 3 hebben we in het verleden samen meerdere bedrijven opgericht. Sales, marketing, finance, customer success, operations, ... Het komt allemaal aan bod en het is nooit helemaal af. Maar je komt al een heel eind als er iemand is die je de weg wijst en vooral de valkuilen vertelt. Dat is exact waar wij goed in zijn en waar wij volop energie van krijgen.

Onze waarden.

Nieuwsgierig.

We zijn nieuwsgierig te weten waar jij mee bezig bent en waar je naartoe wilt, maar ook welke (innovatieve) trends & technologieën de markt doen bewegen. We willen mee met jou ondernemen, vanuit een gedeelde drijfveer om je groeiambities te laten landen.

Pragmatisch.

We draaien niet graag rond de pot en benoemen de dingen graag zoals ze zijn, zodat er zo snel mogelijk resultaten zijn. Hands-on, pragmatisch en to the point.

Empathisch.

We stellen ons graag in jouw plaats, maar evenzeer (zo niet meer) in die van jouw klanten. Onze expertise in customer experience design zorgt ervoor dat jouw business verhaal vertaald geraakt naar een gebruiksvriendelijke call to action, die jouw klant loyaal maakt aan jouw bedrijf.

Resultaatsgericht.

We doorlopen samen de verschillende stappen in het plan van aanpak en zijn pas tevreden als het beoogde einddoel bereikt is. Voor minder doen we het niet!

Jij bent onze ideale klant!

  • Run jij een onderneming met een 5 tot 25-tal trouwe medewerkers?
  • Heb je uitgesproken ambities om te groeien?
  • Weet je niet exact wat je moet doen om te groeien zoals je zelf wil?
  • Mis je de tijd en de resources om te groeien zoals je wil?
  • Voel je dat je onderneming niet klaar is om te groeien zoals je wil?
  • Wil je vooral bezig zijn met waar jij goed in bent en minder in het dagdagelijks managen van je bedrijf?
Stel je groeiproces niet uit! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. Wij kunnen je helpen!

MeetDistrict
Ottergemse Steenweg-Zuid 808 bus194
9000 Gent
hello@tenx.be

Alle rechten voorbehouden | Design by TenX | Built by pxlnrt.